La hernia discal és una lesió creada amb el temps, pel mal funcionament de les vèrtebres que acaben exercint més pressió de la normal sobre un disc. El quiropràctic ha de realitzar un estudi biomecànic molt precís per esbrinar la zona de la columna que va més forçada i acaba pressionant els discs. Una vegada aquestes falles son detectades, el tractament quiropràctic  es torna més específic en la zona de la columna afectada per tornar-li una mobilitat adequada, disminuint així la tensió muscular i en conseqüència, la pressió sobre les terminacions nervioses, que podrien provocar lesions de nervis com és el cas de la ciàtica, el formigueig o la pèrdua de tacte.

S’ha de tenir en compte que una vegada apareix una hernia discal, el teixit lligamentós del disc necessitarà un temps per tornar a enfortir-se. No obstant, l’alleujament pot aparèixer molt ràpidament en alguns casos. En molts estudis quiropràctics documentats, s’aprecia la reabsorció de la hernia i aquest és el nostre objectiu principal, sempre i quan la lesió s’hagi detectat a temps.

Per això, a Barcelona Quiropractic, recomanem sempre jo deixar que el problema avanci pensant que marxarà sol. Els casos crònics, avançats i/o en persones grans també es poden beneficiar del tractament quiropràctic gracies a la nostra extensa experiència i deferents tècniques.

Sempre li recomanem un estudi previ on li farem unes proves oportunes per avaluar si amb la quiropràctica et podem ajudar ajudar.