Els nostres valors giren al voltant de la cura que donem a les persones que acudeixen a la nostra consulta, i també al equip humà que conforma Barcelona Quiropràctic. Això fa que la nostra identitat es basi en:

Orientació a l’usuari: satisfer i cobrir les necessitats de cadascuna de les persones que acudeixen al nostre centre, proporcionant així una excel·lent experiència que compleixi amb totes les seves expectatives.

Orientació a l’eficiència: comptem amb una manera de fer professional que reflexa l’esforç que fem a diari per a realitzar les tasques amb eficiència, dedicació i qualitat.

Iniciativa i millora continua: per a nosaltres, treballar en equip és primordial. Valorem a cada persona que acudeix o treballa a Barcelona Quiropràctic. Fomentem sessions de “pluja d’idees” per a generar accions i suggeriments de millora. Tenim una actitud positiva cap als canvis i cap a la renovació continua dels processos que fan més eficient la nostra feina, i per tant, el servei que oferim.

Compromís: implicació, respecte, ètica i tracte humà són elements que identifiquen a les persones que treballem per a Barcelona Quiropràctic. Assumir-los, defendre’ls i promoure’ls és indispensable per a formar part del nostre equip.