cuidado-quiropractico2

Beneficis per a la teva salut

La quiropràctica és una disciplina no invasiva que optimitza la funció del teu sistema nerviós a través dels ajustaments que realitza manualment el quiropràctic a la teva columna vertebral, tot per tal de que el teu cos faci el que millor sap fer: mantenir-te sa i mantenir-te feliç.

Quan el sistema nerviós està estimulat i funciona correctament, gràcies a l’alineació de la nostra columna vertebral, el sistema immunitari va enfortint-se i tot el nostre cos es veu beneficiat.

Quiropràctica

Definició de Quiropràctica  “S’ocupa del diagnòstic, tractament i prevenció de les alteracions del sistema músculo-esquelètic, així com dels efectes que produeixen aquests desordres a la funció del sistema nerviós i a la salut en general.

Seguint la idea del magnetoterapeuta Daniel David Palmer, aquests desordres afecten la salut en general a través del sistema nerviós. El principal tractament implica una teràpia amb les mans i manipulació de la columna vertebral; també es fan exercicis i consells sobre la vida saludable. La quiropràctica tradicional assumeix que la subluxació vertebral o una disfunció interfereix amb la funció del cos i la seva intel·ligència innata, una noció que es considera ridícula pel corrent majoritari científic i mèdic”.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Quiropractica

Quiropràctic a Barcelona

Et convidem a conèixer el nostre centre i a participar a una visita informativa GRATUÏTA, on et proporcionarem al detall tota la informació que vulguis saber sobre la quiropràctica i els beneficis que té per a la teva salut seguir un tractament quiropràctic.

728x90brandingPROMO1V-50dto_ABRIL2015