Ja des de fa temps, a Barcelona Quiropràctic duem a terme xerrades i tallers gratuïts enfocats a la higiene postural i en com adquirir hàbits saludables per a promoure el teu benestar.

A Barcelona Quiropràctic creiem que un cos i una ment connectats sense interferència són un element fonamental per aconseguir un estat de salut òptim i la conseqüent òptima qualitat de vida. Sabem que una persona sana és una persona amb més capacitat per a desenvolupar bé la seva feina.

Sovint ens truquen de tota classe d’organitzacions per a que donem als seus empleats o associats informació, exercicis i eines per a millorar la salut i la qualitat de vida.
Si desitges que realitzem una xerrada o taller a la teva escola, empresa o associació, no dubtis posar-te en contacte amb nosaltres. Envia’ns un e-mail amb les teves dades de contacte (nom, cognoms, telèfon i e-mail) o comunica’t amb nosaltres mitjançant el nostre formulari. T’informarem de manera detallada sobre el temari i la nostra disponibilitat horària.

Si deseas que realicemos una charla o taller en tu escuela, empresa o asociación, no dudes en contactarnos, envíanos un email con tus datos de contacto (nombre y apellidos, teléfono y email) o comunícate con nosotros mediante nuestro formulario de contacto. Te informaremos de manera detallada acerca del temario y de nuestra disponibilidad horaria.

Consulta’ns aquí

talleres y charlas