servicios-BQ2

Primera Vegada

Si és el teu primer cop, et convidem a contactar-nos per telèfon o via e-mail per a  reservar una “visita informativa” totalment GRATUÏTA i a la que pots venir acompanyat, de manera que, abans de res podràs tenir una idea completa de la nostra manera de cuidar el teu cos. Després tu decideixes.

Visita Informativa

Després de la visita informativa tindràs un coneixement detallat sobre: què és el tractament quiropràctic, quina és la nostra visió sobre la quiropràctica, com cuidarem la teva salut, així com també et donarem consells per aconseguir mantenir una vida més saludable i respondrem a tots els teus dubtes.

Estudi Previ

En el cas de que tinguis interès per la Quiropràctica després de la Visita Informativa, pots demanar una cita per a que et realitzem un estudi per evaluar el teu estat de salut general i el de la teva columna vertebral.

En aquesta cita et farem un historial de salut i el quiropràctic examinarà la teva columna vertebral. És possible que et demanem algunes proves com radiografies o resonàncies si el quiropràctic ho veu necessari per a determinar el tractament a seguir.

Informe

Després de l’Estudi Previ, el quiropràctic prepararà un informe on indicarà com valora la teva salut vertebral i la freqüència de visites que et recomana, basant-se en el teu estat general (tenint en compte la teva edat, feina, antecedents, etc.). També et proporcionarà els consells a seguir per a mantenir una conducta en hàbits saludables.

Manteniment

El manteniment ajuda a conservar una bona higiene postural al llarg de tota la nostra vida i assegura que vagin reapareixent subluxacions cròniques.

Aconsellem a totes les persones rebre ajustaments com a mètode preventiu, independentment que hi hagi dolor o un altre símptoma. L’ajustament quiropràctic és una eina que ajuda a estimular el nostre sistem immunològic, enfortint la comunicació amb la nostra intel·ligència innata per mitjà del sistema nerviós.

Tallers i Xerrades

Ja des de fa temps, a Barcelona Quiropractic duem a terme xerrades i tallers gratuïts enfocats a la higiene postural i en com aconseguir hàbits saludables per a promoure el teu benestar.

A Barcelona Quiropractic creiem que un cos i una ment connectats sense interferències són un element fonamental per a assolir un estat de salut òptim i la millor qualitat de vida. Sabem que una persona sana és una persona amb més capacitat per a desenvolupar bé les seves tasques. Freqüentment ens truquen de tota classe d’organitzacions per a que donem als seus empleats o associats informació, exercicis i eines per a millorar la salut i la qualitat de vida.

Si dessitges que realitzem una xerrada o taller a la teva escola, empresa o associació no dubtis contactar-nos. Envia’ns un e-mail amb les teves dades de contacte (nom i cognoms, telèfon i e-mail) o omple el nostre formulari de contacte. T’informarem detalladament sobre el temari i la nostra disponibilitat horària.