És recomanable la cura quiropràctica per adults?

adults

Viu una vida saludable amb la quiropràctica

Estar aptes físicament no consisteix en reparar, sinó en evitar el deteriorament. Tot i així, avui dia existeix un alarmant número de condicions de discapacitat per malalties cròniques. La majoria de càncers, síndromes i altres problemes de salut són patologies per a les que la medicina no té una resposta definitiva. Gran part de l’escenari sanitari actual radica al marc teòric que la pròpia medicina adopta: ignorar la capacitat del cos humà per a regenerar-se. “El fet de que el nostre cos es pugui curar de forma natural per mitjà de la seva intel·ligència innata és un concepte que no es troba a la medicina tradicional. Aquest sembla ser el major defecte de la medicina moderna”. (*)

Estudis recents en genètica han canviat de forma dràstica la manera de veure la cura de la salut, passant d’un model de malaltia i símptoma a un d’exercici i maximització del potencial innat del propi cos humà. Aquí doncs és on posa els seus pilars fonamentals la quiropràctica.

La quiropràctica compta amb una àmplia comprensió per part dels usuaris en general, i subratlla la importància d’un sistema nerviós fluint lliure de interferències.

Si et decideixes per la quiropràctica, el quiropràctic et realitzarà un ajustament específic per a restablir el moviment i posicionament normal de les teves vèrtebres. Això farà que els nervis que travessen la teva columna i les terminacions nervioses sortints de les vèrtebres ho facin sense obstacle, pressió o irritació. La quiropràctica ja sap que el cos compta amb la Intel·ligència Innata, la qual sap tot el que és necessari saber sobre el problema, i un cop realitzat l’ajustament vertebral, simplement es curarà a si mateix.

(*)Baker Baker A. “A wonder machine” Preceptions, May-June 1995 p. 33-34