Definició de la Quiropràctica, segons la Organització Mundial de la Salut (OMS)

 

Et preguntes què és la quiropráctica? Sistema Nerviós, el cap.

Si et preguntes què és la quiropràctica intentarem ajudar-te a conèixer-la més. La quiropràctica estudia la columna vertebral, protectora del teu sistema nerviós central. S’assegura que al lloc de pas de la medul·la espinal no hi hagi tensió, frec o inflamació dels nervis sortints. Quan la teva columna comença a perdre equilibri o posició ideal (per causa de traumatismes, tensió, estrés, caigudes o accidents etc.), perd doncs la seva funció protectora i comença a irritar el sistema nerviós, interferint així a la comunicació interna del cos. Aquestes interferències es diuen Subluxacions vertebrals.

Les conseqüències d’aquestes subluxacions poden ser enormes i devastadores sobre el teu cos i salut. Especialment quan porten alguns anys, ja que disminueixen l’expressió de la teva Intel·ligència Innata.

La columna vertebral, l’arbre de Vida

La quiropràctica diu que si el teu cervell es comunica amb la resta dels teus òrgans tal i com ha de fer, llavors està funcionant al 100% de les teves possibilitats.

El quiropràctic ajusta la teva columna vertebral, protectora de la teva medul·la espinal.

Facilita la natural comunicació entre tots els teus òrgans i sistemes, alliberant així els nervis que es troben en tensió o irritats.

El que fa l’ajustament quiropràctic és: alinear les vèrtebres de la teva columna per a que adopti cada qual la posició que li és més natural, i no la que s’ha vist obligada a adoptar a causa de tal cop, una postura crònica malsana o un part.

Tots podem beneficiar-nos de la quiropràctica!

L’ajustament quiropràctic no té contraindicacions i el seu únic efecte col·lateral és l’experiència de més i més benestar amb cada ajustament.

Sessió d'ajustament quiropràctic

Sessió d’ajustament quiropràctic

Guanya salut amb la cura quiropràctica

Si vols experimentar el benestar i viure la teva vida al màxim de les teves possibilitats, no dubtis en contactar-nos. T’informarem de forma detallada sobre els beneficis de la quiropràctica per a la teva salut.

 

Els factors de la Salut:

La nostra responsabilitat com a individu és la d’aportar les eines necessàries a la Intel·ligència Innata i no interferir en el procés de mantenir-nos sans.

Creiem que hi ha 3 tipus d’eines que hem d’aportar a la nostra Intel·ligència Innata. A la quiropràctica les anomenem “el triangle de la salut”:

El factor químic:

Eines positives:

Aportar els nutrients adequats (vitamines, minerals, oligoelements, etc.) per a que es realitzin els processos fisiològics i reaccions químiques al cos. Si tenim deficiències, el cos emmalaltirà.

Interferències:

Enverinar el cos de forma repetida amb compostos no orgànics (pesticides, herbicides, medicaments, conservants, colorants, etc). El nostre Sistema Nerviós ha de treballar el doble per assimilar tot allò que no és orgànic.

El factor mental:

Eines positives:

Practicar el pensament positiu. Són els nostres pensaments els que en gran mesura han creat i creen contínuament el nostre món.

Interferències:

Tenir pensaments negatius, ansietat, angoixa, depressió,..

“Un pensament negatiu deixa el sistema immunitari en una situació delicada durant sis hores”. Dr. Mario Alonso Puig, Metge Especialista en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu.

El factor físic:

Eines positives:

L’exercici físic i estirament regular són components necessaris a la prevenció de mals d’esquena, millorar el sistema circulatori, cardiovascular, etc.

Interferències:

Part, caigudes, males postures, accidents, etc.

Al contrari d’altres professions de la salut que veuen la malaltia com una qüestió externa que s’ha de combatre des de fora amb medicaments o cirurgies, la quiropràctica té com a principal objectiu maximitzar el potencial curatiu del teu cos.

Esperem haver-te tret de dubtes sobre què és la quiropràctica.

Reserva la teva cita amb nosaltres, estudiarem el teu cas i et direm si et podem ajudar a millorar la teva salut.

Reserva tu cita en Barcelona Quiropractic