Rita Jorda DaviEl meu nom és Rita i tinc 55 anys.

Farà cosa d’un any i mig vaig començar amb forts dolors a les cervicals. Mig any després em van diagnosticar Estenosi Cervical.

A finals de l’any 2009 vaig patir una crisi de dolor molt forta. Tenia tant de dolor que només volia estar al llit. Continuava fent les meves tasques, però el dolor era llavors insuportable. Estava amargada, i a més prenia moltíssima medicació.

Aquell any vaig començar a fer fisioteràpia i la doctora em va comentar que la única solució que trobava al meu problema era passar per quiròfan.

Mitjançant la meva neboda, pacient de Barcelona Quiropractic, vaig conèixer el vostre centre de salut. Li vaig proposar a la meva fisioterapeuta de començar el tractament quiropràctic abans de passar per quiròfan, seria la meva última alternativa.

“Ara porto sis mesos amb el tractament quiropràctic i em trobo molt millor. El dolor ha desaparegut i he evitat haver de passar pel quiròfan”.

De fet estic fent dieta i controlo la meva ansietat combinant quiropràctica i acupuntura. Abans de venir a Barcelona Quiropractic, no confiava en el quiropràctica perquè no la coneixia. Ara estic molt contenta, a mi m’ha anat molt bé, i a dia d’avui la recomano molt, especialment a una amiga que té problemes de fibromialgia.

Rita Jorbà Davi