Marta Blanco GarcíaSóc Marta i tinc 27 anys.

Des de sempre he tingut mals d’esquena generalitzats, i des de fa quatre anys patia migranyes molt intenses.

El mal d’esquena anava cada cop a pitjor. Treballo d’infermera i el fet de moure als malalts se’m feia molt complicat. Hi havia moltes nit que no podia dormir. A més em costava moltíssim caminar a causa de la ciàtica i no podia seure.

Les migranyes també anaven cada cop a pitjor. Eren més intenses i més seguides. No aconseguia eliminar-les ni amb la medicació.

A través d’una bona amiga, que és pacient vostra, vaig conèixer Barcelona Quiropractic. Ella portava uns mesos venint i em va comentar que tant pels dolors d’esquena com per les migranyes li estava anant molt bé.

Fa quatre mesos que rebo els ajustaments quiropràctics i em trobo bastant millor. Ja no em molesta la ciàtica i les migranyes són molt més lleus i esporàdiques. També el meu mal d’esquena ha millorat moltíssim. Inclòs el meu estat d’ànim és molt millor, tinc com més ganes de fer coses.

“Ja estic recomanant la quiropràctica als meus amics i companys de feina. No pensava que hi hagués tantes coses relacionades amb la columna vertebral i que es poguessin solucionar o almenys millorar amb els ajustaments quiropràctics. M’he endut una gran sorpresa!”

Marta Blanco García
Barcelona, 15 de Marzo de 2012.