Maria Angeles Carmona HerediaEl meu nom és Maria Àngels i tinc 36 anys. Tenia mal d’esquena des de feia 2 anys. El dolor era constant i això em provocava estar sempre de mal humor. No millorava ni amb massatges ni amb descans. Vaig conèixer la quiropràctica a Estats Units, durant el temps que vaig estar vivint allà. Vaig estar sota tractament quiropràctic durant un any.

Ara portava uns anys sense anar al quiropràctic, em costava trobar un de bo a Espanya. Però finalment, mitjançant una amiga vaig conèixer Barcelona Quiropractic. Fa dos mesos que rebo de nou el tractament quiropràctic i em trobo molt millor.

El dolor gairebé ha desaparegut i, en conseqüència, el meu humor ha millorat. A més, tenia molts dolors menstruals i des de que rebo ajustaments quiropràctics aquest aspecte ha millorat moltíssim.

“Personalment, a mi la quiropràctica em funciona molt bé. La he recomanat als meus fills, al meu marit, a la meva germana, a la meva mare i a la resta de la família i tots els meus amics. De fet, els meus fills i la meva germana també venen a Barcelona Quiropractic. La veritat és que li recomanaria a tothom”.

Actualment, Maria Àngels continua amb els ajustaments i ha decidit fer un pas més: començar a estudiar la carrera de Quiropràctica al BCC.

María Ángeles Carmona Heredia