“Fins que no vaig començar amb la quiropràctica no vaig ser conscient de que abans patia mals de cap constants”

Yolanda-Sanchez-DomingoSóc Iolanda i tinc 40 anys.

Des de fa vuit anys patia dolor a la part lumbar i també cervical, així com tenia fortes contractures musculars. Tot això derivava en un fort mal de cap.

Havia de prendre Voltaren durant 15 dies per a reduïr el dolor. Però a la que portava altres 15 dies sense prendre medicació el dolor tornava a aparèixer. Així que estava sempre amb calmants i antiinflamatoris, depenia constantment de la medicació per a trobar-me bé. El mal era tan intens que moltes vegades no podia ni sortir a caminar i creia que m’anava a explotar el cap.

La meva tieta, que és pacient de Barcelona Quiropractic, em va recomanar assistir a la vostra consulta. Inclòs el meu marit va insistir-me en que vingués veient que a la meva tieta li estava donant bons resultats i es trobava molt millor.

Tan sols porto un mes i mig rebent els ajustaments quiropràctics i em trobo genial. No em fa mal res! Fins i tot els meus fills, el meu marit i la meva mare es sorprenen al preguntar-me cada dia per la meva lumbàlgia i veuen que ja no tinc res de dolor”.

Una cosa sorprenent és que fins que no vaig començar amb el tractament quiropràctic no em vaig adonar de que m’havia acostumat als mals de cap constants. Ara sóc conscient de que no tinc cap d’aquelles molèsties.

A més no em trobo tan cansada i em desperto amb moltes més ganes de fer coses. Aguanto tot el dia amb molta activitat i quan arriba la nit no em fa mal res.

Recomano la quiropràctica a molta gent. És una pena que no es conegui massa. Un mètode tan eficaç i tan sa, sense necessitat de medicació, s’hauria de promoure més per a donar-lo a conèixer.

Evita el mal de cap i els dolors cervicals amb la quiropràctica

Iolanda Sánchez Domingo

Barcelona,  21 de Març de 2012.