La cura quiropràctica és recomanable per a persones grans

La quiropràctica és notablement beneficiosa per a augmentar la qualitat de vida i salut a les persones d’edat més avançada.

La quiropràctica és notablement beneficiosa per a augmentar la qualitat de vida i salut a les persones d’edat més avançada.

Un estudi portat a terme per la Rand Corporation a EUA, involucrant a geriàtrics de tots els estats, revela que aquells pacients que van rebre cura quiropràctica van veure disminuïts els seus símptomes, van aconseguir una millor qualitat de vida, van disminuir les seves dolències cròniques, se’ls hi va administrar una menor quantitat de fàrmacs i van passar hospitalitzats menys dies que aquells altres pacients que no van rebre cura quiropràctica.

Són innumerables els estudis que senyalen la quiropráctica com una disciplina notablement beneficiosa per a la qualitat de vida i salut dels pacients d’edat més avançada.

L’edifici on som està adaptat per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda. A més, les lliteres que utilitzem a Barcelona Quiropractic són hidràuliques, el que ens permet ajudar a les persones amb poca mobilitat a rebre la seva cura. Estarem encantats de poder ajudar en la millora de la seva qualitat de vida.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de forma detallada sobre el tractament quiropràctic.

Reserva la teva Visita Informativa Gratuïta