DolorLumbar–Vertigos–HipersensibilidadSóc Juan Carlos i tinc 44 anys.

El meu gran problema era el dolor lumbar, els marejos i també les punxades que tenia als genolls. He sigut jugador de rugbi i degut als impactes físics, pateixo molèsties a la zona lumbar des de fa 20 anys. La meva primera crisi de lumbàlgia forta va ser al 2006 i tot va empitjorar des de llavors, sent el pitjor moment al 2012.

A més del dolor constant a la zona lumbar, patia hipersensibilitat i formiguejos  a les cames, peus i abdomen. A això també li havia de sumar el insomni, les crisis d’ansietat, els vertígens i el mal cos en general. Tot això va acabar en una depressió, ja que degut al dolor i al malestar no tenia ganes de fer res. Sempre he sigut molt esportista i el fet de deixar l’esport em feia més irritable.

Buscant a internet, ja que un amic m’havia parlat de la quiropràctica, vaig donar amb Barcelona Quiropractic. Va ser la intuïció la que em va fer venir aquí.

Ara  ja fa 9 mesos que estic amb el tractament quiropràctic i em sento molt millor. El dolor de la zona lumbar ha desaparegut, he tornat a fer esport i a més he començat altres activitats complementàries com ioga i pilates. També he tornat a córrer, això ja amb més tranquil·litat.

“També m’ha millorat molt els resultats d’analítiques de sang. M’imagino que l’alimentació, els complements que recomana el Doctor Veggia i la quiropràctica influeixen en tot. Hi ha una altra cosa de la que també m’he adonat: tinc més força i resistència al tornar a fer esport, pensava que m’anava a costar més. També he millorat molt la meva ansietat i la depressió”.

A mi m’ha anat molt bé, no és gens agressiva i no té efectes secundaris a diferencia dels mètodes tradicionals que te treuen el dolor però t’afecten altres coses. Recomano la quiropràctica a persones amb alguna situació similar i a persones sanes per a millorar el seu rendiment”.

Juan Carlos Sanz Delgado
Barcelona, 16 de Diciembre de 2013