Luis Angel Vila AlvarezEl meu nom és Luis Ángel i tinc 53 anys.

Fa més o menys 14 anys em van detectar una hernia discal a la zona cervical que es va agreujar després d’un accident. El dolor em desmoralitzava i no tenia ganes de fer res; em costava anar a treballar, conduir, etc. El dolor m’irradiava als trapezis i braços i tenia vertígens, sensació d’inestabilitat constant. A l’any 1998, a més, vaig patir un accident de tràfic que em va produir un traumatisme cranial greu. Em van operar d’urgència i vaig haver de portar el collarí durant l’any següent a la operació. A més, em van haver de col·locar ferros a la cama esquerra ja que me la vaig partir per tres parts diferents al mateix accident.

A més de la part cervical, també patia un dolor constant a la zona lumbar des de feia uns 20 anys, i aquest dolor era més intens pels matins. Si feia un esforç per a seguir amb la meva rutina diària, per la nit pagava les conseqüències. Tant era així que vaig arribar a quedar-me clavat un parell de mesos per un pinçament a la cervical, arribant a estar fins a 15 dies seguits al llit.

A tot això cal sumar que en el 2005 em vaig fracturar el maluc després d’una caiguda. Des de llavors vaig amb una pròtesi i, a més, em van intervenir cinc cops per negligència mèdica.

Mitjançant el meu germà, que portava uns mesos venint a la vostra consulta aconseguint bons resultats, em vaig animar a contactar amb Barcelona Quiropractic. Ja estava en llista d’espera per una altra intervenció quirúrgica, però per sort vaig donar amb la quiropràctica.

“A dia d’avui em trobo molt bé, es pot dir que he millorat quasi al 100%, des de que vaig començar el tractament quiropràctic (fa nou mesos). Els dolors a nivell cervical i també a nivell lumbar han desaparegut per complet. Estava a punt també d’operar-me de l’espatlla dreta y ara estic fantàstic, fins i tot en això he millorat”.

Em trobo amb ganes de fer coses, de fer esport. Estic molt millor mentalment, d’estat anímic i tinc moltes més ganes de fer coses. Recomano a tothom que té problemes d’esquena a que vingui a Barcelona Quiropractic”.

“Abans de pasar pel quiròfan que comencin el tractament quiropràctic”.

Luis Ángel Vila
Barcelona, 9 de Abril de 2013