Montserrat Lopez RiveraEl meu nom és Montse i tinc 45 anys.

Fa cosa de 9 anys vaig començar a patir problemes cervical de forma gradual. I amb el pas del temps s’incrementava la intensitat. Les molèsties a la zona lumbar les vaig començar a sentir fa més de 20 anys.  Inclús alguna vegada havia arribat a tenir algun episodi de ciàtica a la cama dreta.

Això em limitava a l’hora de fer qualsevol activitat, des de fer esport fins a coses quotidianes como cuinar. Però era sobretot a la feina on més patia les conseqüències. Em veia en la necessitat de fins i tot canviar la mà amb la que feina servir el ratolí de l’ordinador.

Vaig conèixer Barcelona Quiropractic pel boca-orella. Ara porto tres mesos i mig rebent el tractament quiropràctic i em trobo molt millor. Hi ha dolors que tenia al passat que ara ja ni recordo!

A més he notat una millora en la seguretat al caminar i em trobo molt millor d’estat d’ànim.

“Tot el món hauria de fer-se quiropràctica, encara que no li faci mal res, de tant en tant. És una molt bona forma de connectar amb el teu cos”.

Recomano la quiropràctica a tothom. I és que a més de tot lo dit anteriorment, la quiropràctica també ajuda a corregir les postures del cos i a mantenir-les de forma correcta.

Montserrat López Rivera