sintomas-comunes2

Dolències i mals hàbits posturals

El desplaçament vertebral desencadena molts problemes. Primer, a nivell físic, amb la òbvia reducció de la mobilitat articular, contractures i canvis de postura, ja que afecta directament a la biomecànica corporal.

Quan la teva columna comença a perdre l’equilibri o posició ideal (a causa de traumatismes, tensió, estrés, caigudes, accidents, etc.), és doncs quan perd la seva funció protectora i comença a irritar el sistema nerviós, interferint a la teva comunicació interna.

Aquestes interferències es diuen Subluxacions vertebrals. Les conseqüències d’aquestes subluxacions poden ser enormes i devastadores sobre el teu cos i la teva salut.

Sense el tractament adequat, aquesta interferència nerviosa pot mantenir-se en el temps i tornar-se crònica. A mida que aquest bloqueig es torni crònic, comença a tenir un efecte negatiu sobre la coordinació i transmissió dels missatges nerviosos, creant una disminució al flux nerviós (desaferentació). Es poden tenir símptomes de vertígens, brunzits d’oïda, pèrdua de força, formigueig, etc., o irritació als nervis sortints, afavorint així els atacs de ciàtica o migranyes, per exemple.

El quiropràctic s’encarrega de restaurar el flux nerviós del teu cos mitjançant els ajustaments vertebrals que realitza sobre la teva columna. Si desitges que et realitzem un Estudi Previ per a detectar i corregir subluxacions que tinguis a la teva columna vertebral, no dubtis posar-te en contacte amb nosaltres per a que t’ajudem i et guiem en el teu camí cap a la salut!