Els ajustaments vertebrals fan mal?

L’ajustament vertebral és una maniobra sense dolor. De fet, la majoria dels nostres pacients espera amb il·lusió el seu pròxim ajustament donat el seu efecte d’alleujament. L’ajustament vertebral és una maniobra suau, segura i gens invasiva. És més, en el moment en que es corregeix o es redueix una subluxació vertebral, gairebé sense adonar-te, es veuen beneficiades centenars de funcions i activitats al teu organisme.

Què puc arribar a sentir després d’un ajustament vertebral?

L’experiència dels nostres usuaris és que senten una enorme varietat de sensacions externes de benestar després de cada ajustament. És natural: a mesura que el teu flux d’energia es torna natural, natural es torna tot, i el que és natural és estar i sentir-se sa, alleujat, relaxat, tranquil i amb la ment clara. Molts dels nostres usuaris van més enllà i descobreixen les delícies d’un somni realment profund i reparador gairebé immediatament després dels primers ajustaments.

La cura quiropràctica és segura?

L’ajustament quiropràctic és 100% segur i recomanat per a tots: des del nadó que acaba de néixer fins als seus avis. Nombrosos estudis demostren que la quiropràctica està entre les pràctiques sanitàries més segures disponibles a l’actualitat.

Si estic operat de la columna, puc seguir una cura quiropráctica?

Per a donar una resposta concreta a cada cas, és necessari veure a la persona i saber quin tipus de intervenció se li ha fet.

Si a la teva columna vertebral se li va practicar una cirurgia, això no implica que la quiropràctica et sigui contraindicada. A Barcelona Quiropràctic, ajustem a diari a usuaris amb artrodesis (plaques), usuaris amb fusions vertebrals, usuaris intervinguts amb microcirurgia per a hèrnies discals, laminectomies, etc.

Tot i així, mai ens cansarem de recalcar-ho: la cirurgia ha de ser sempre l’últim recurs. La cirurgia és invasiva i no pots desfer-la mai més. Parlem de la teva columna vertebral.

Quant de temps porta cada sessió?

La sessió quiropràctica en si és un moment, ja que es tracta de recol·locar la vèrtebra. Òbviament, cada persona pot necessitar un temps determinat, tot depenent de com arriba aquell dia a la sessió. Després de l’ajustament, recomanem a l’usuari fer un passeig, d’entre 10 i 15 minuts, com a complement de la sessió, cosa que l’ajudarà, sense dubte, a arribar molt més relaxat al seu pròxim compromís.

Amb quina freqüència he de visitar al quiropràctic?

Depenent d’una gran quantitat de factors (la seva edat, la seva condició i factors externs com els seus hàbits i antecedents), la freqüència de visites al quiropràctic pot variar d’un usuari a un altre; això és segons la fase en la que es trobi l’usuari.

La quiropràctica té com a objectiu la recuperació i manteniment de la salut de l’individu a partir del bon funcionament del sistema nerviós i l’estimulació de la Intel·ligència Innata. Tots els processos requereixen temps, la recuperació de la salut també.

Al nostre centre, les fases son tres:

Fase intensiva

Visites més pròximes entre si, de manera que l’ajustament vertebral sigui gradual i per acumulació. A aquesta fase, és de vital importància complir amb la freqüència de visites recomanades pel quiropràctic. L’objectiu d’aquesta fase és sobre tot que la persona comenci a trobar un alleujament o una sensació de millora.

Fase correctiva

La durada d’aquesta fase varia en funció de l’edat de l’usuari, la cronicitat de la seva dolència, la condició de la seva columna vertebral, l’estat general de la seva salut, els seus hàbits posturals, etc. L’objectiu d’aquesta fase és corregir, enfortir i optimitzar l’estat de salut general de l’usuari.

Fase de benestar

Un cop aconseguida la recuperació òptima, se li recomanen a l’usuari visites regulars i espaiades que ajuden a mantenir tot lo aconseguit fins el moment i a continuar guanyant en salut. Són nombrosos els estudis que demostren en quina mesura aquesta fase de seguiment ajuda a l’usuari.

Quina és la diferència entre un osteòpata i un quiropràctic?

Dins de les diferències entre la Quiropràctica i la Osteopatia, destaca la prioritat que li dóna la Quiropràctica al sistema nerviós (bona comunicació interna entre el cervell i la resta del cos).

La columna vertebral protegeix el sistema nerviós, i és l’àrea que més pateix habitualment. Per això, els quiropràctics es concentren primordialment en la columna vertebral i en l’alineament de les vèrtebres per a tornar-li la seva funció òptima i recuperar una sensació de benestar.

Si tens més preguntes, no dubtis contactar-nos per a reservar una plaça a la nostra Visita Informativa que donem de forma GRATUÏTA.