El mal d’esquena pot tenir diferents orígens i per aquest motiu sempre és recomanable esbrinar quina és la causa a través d’un reconeixement exhaustiu inicial. Un estudi biomecànic profunditzat sol mostrar una errada en la postura i la musculatura s’ha d’adaptar a base de contracció i acidesa, creant tensió i dolor muscular. Per això és que quan tractem el problema només des del prisma muscular (aplicació de calor, antiinflamatoris, relaxants musculars, massatges…) l’alleujament, la majoria de vegades és només momentani perquè, al final, el múscul dolorit sol ser la conseqüència i no l’origen.
Quan les vèrtebres no es mantenen alineades o a la seva posició natural, arriben a pinçar i irritar els nervis produint trastorns, tant orgànics com físics, i, amb el temps, el problema es fa crònic i acaba afectant altres parts del cos.

El tractament que oferim a Barcelona Quiropractic va en gran part dirigit a recuperar un equilibri estructural, millorant la postura con la intenció d’alliberar les tensions sobre el sistema nerviós i fer que el cos funcioni millor. Al cap i a la fi, l’objectiu principal de la quiropràctica és el de millorar la qualitat de vida i l’estat de salut de la forma més natural possible.

Aconsellem a qualsevol persona que pateixi de repetits mals d’esquena que es revisi la columna per un quiropràctic llicenciat i no esperar a l’últim moment en el que el problema es torni crònic.