Aquesta part de la columna vertebral, formada per cinc vèrtebres, és la que connecta el tòrax amb la pelvis i les cames, proporcionant-nos mobilitat per girar, inclinar-nos i ajupir-nos, a més de força per estar de peu, caminar i aixecar-nos. Així doncs, la zona lumbar està implicada en la major part de l’activitat diària. El dolor lumbar limita o impedeix fer aquestes activitats quotidianes alterant, en conseqüència, la nostra qualitat de vida.

Si una persona sent dolor a la zona lumbar, encara que sigui per primera vegada, a Barcelona Quiropractic li aconsellem que posi atenció a la seva columna. Una revisió d’aquesta, per un quiropràctic és una sabia decisió que evitarà problemes i lesions més serioses en un futur. Si, en canvi, els episodis de lumbàlgia es repeteixen i hi ha una lesió diagnosticada (artrosis o hernia discal son les més comuns), és casi imprescindible que es posi en mans d’un especialista perquè el mal no arribi a ser irreversible.

La labor del quiropràctic és que recuperis la mobilitat de la columna ajudant a una millor coordinació muscular i joc articular, generant un efecte inhibidor sobre la tensió o els espasmes muscular. Un altre efecte beneficiós de la quiropràctica és el de disminuir les possibles irritacions sobre els nervis, la inflamació i el dolor. Des de Barcelona Quiropractic et recomanem sempre seguir un tractament quiropràctic i especialment en cas de tenir hernies discals, artrosis o malformacions congènites ja que els ajustos vertebrals milloren la biomecànica del cos i ajuden a enfortir la zona afectada.

Un dels efectes colaterals de la quiropràctica és que dinamitza la funció del sistema nerviós, beneficiant-se tot l’organisme. Aquesta és la raó per la que son molts pacients de Barcelona Quiropractic que ens parlen d’una millora notòria del seu estat de salut en general tals com la digestió, disminució de l’acidesa estomacal i l’estrenyiment, com l’alleujament dels símptomes menstruals en les dones, entre altres.

T’aconsellem que no esperis a haver de solucionar aquests problemes, sinó que puguis prevenir-los per a que puguis seguir complint anys i gaudint d’una òptima qualitat de vida. Si en el teu cas ja pateixes de problemes en la zona lumbar, és necessari realitzar un estudi previ (biomecànic, neurològic i a vegades radiològic) per esbrinar el tractament més adequat en el teu cas. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’informarem sense compromís i estarem encantats de resoldre els teus dubtes.