Carrera universitària: la formació d’un quiropràctic

La formació del quiropràctic és universitària i equival a una llicenciatura. La carrera de Quiropràctica té una durada de 5 anys acadèmics, unes 5.500 hores lectives, amb requisits similars als de la carrera de medicina, excepte en les assignatures de farmacologia i cirurgia.

Un llicenciat en Quiropràctica és un especialista de la columna vertebral i del sistema nerviós, i està especialment preparat per a detectar i corregir trastorns d’ambdós sistemes que poden afectar a la salut d’una persona de diverses formes.

Membres Col·legiats de l'Associació Espanyola de Quiropràctica

Membres Col·legiats de l’Associació Espanyola de Quiropràctica

Els quiropràctics que consulten a Barcelona Quiropractic pertanyen a la Asociación Española de Quiropráctica (AEQ), la qual reuneix exclusivament als Professionals Quiropràctics amb títol universitari expedit per les universitats de quiropràctica reconegudes internacionalment pel Consell Europeu d’Educació Quiropràctica (acreditat per la Organització Mundial de la Salut).

Consulta’ns, fes-te un estudi

Si vols que un especialista de la nostra prestigiosa consulta realitzi un estudi sobre la teva columna vertebral per a poder detectar i corregir problemes de salut, no dubtis en contactar-nos i reservar una cita, ja que complim amb tota la preparació i formació d’un quiropràctic.