És recomanable la cura quiropràctica per esportistes?

esportistes

Tant esportistes amateurs com esportistes professionals utilitzen la quiropràctica perquè és una forma saludable de cuidar el cos sense utilitzar drogues, millorant així el rendiment i la salut en general.

Si fas activitats esportives, amb la quiropràctica pots beneficiar-te molt. Si precises recuperar-te d’un problema existent o maximitzar el funcionament biomecànic i optimitzar el flux del sistema nerviós, aconseguint així un millor rendiment, a tot això la resposta és la quiropràctica.

La ciència quiropràctica es basa en la premissa de que un flux adequat dels nervis és essencial per a que el cos humà es controli i es reguli a si mateix. Aquest flux recorre la columna vertebral a través de la medul·la i regula, entre d’altres coses, la força postural i la coordinació del moviment, essencials per a un bon rendiment esportiu lliure de lesions. Les tensions i l’esforç a l’hora d’entrenar provoquen sovint que alguna vèrtebra se surti de línia, el que acaba gairebé sempre en mals gestos, caigudes, tirons, sobreesforços, etc.

Si et decideixes per la quiropràctica, el quiropràctic et farà un ajustament específic per a restablir el moviment i posicionament normal de les teves vèrtebres. Això farà que els nervis que travessen la teva columna i surten entre les teves vèrtebres ho facin sense obstacle, pressió o irritació. El cos ja sap tot el que és necessari saber sobre el problema gràcies a la seva Intel·ligència Innata i, un cop ajustat, simplement millora o es cura.