miniatura-testimonio20-barcelona-quiropractic-web

‘No necesito llevar alza porque mi cadera ya está bien.’

‘Vaig tenir dos accidents amb tres mesos de diferència, em vaig trencar la tíbia la primera vegada i això em va portar a una reducció d’un centímetre a la cama esquerra, i vaig començar cuidar la part que m’afectava, que era l’esquena, i el millor era el quiropràctica.
Aquest accident es va produir al 2003, al 2004 vaig començar a venir, i estem a 2017 així que fa uns quants anys.

¿Perquè segueixo venint? Doncs treballo moltes hores davant de l’ordinador i l’esquena és un dels aspectes que crec que tenim prou descuidat en la nostra cultura, i és un dels pilars del nostre benestar. Quan vens és quan te n’adones fins a quin punt el poguer tenir la columna bé i en les millors condicions possibles fa que tota la resta de l’organisme funcioni bé. Des del punt de vista psíquic, el benestar general, l’estat d’ànim i físicament.
No necessito portar cap alça perquè la cadera ja està bé.

Ho he recomanat a molta gent i la meva filla i jo venim habitualment. L’espai és molt agradable, és un pasecte a tenir en compte, l’atenció que ens doneu tots vosaltres també. Ens teniu al corrent de certes activitats i tot molt bé,
¡què més es pot demanar!’