Ingrid-Fuste-RoyoEl meu nom és Ingrid i tinc 32 anys.

Fa poc més de quatre anys que venia patint d’ansietat i depressió. Em trobava molt cansada, em sentia incapaç de concentrar-me, estava trista, sense energia, sense ganes de res. Tot això em produïa molta impotència.

La vida, en aquesta situació, no tenia cap sentit. Volia sortir de tot allò però no podia. Em sentia totalment incompresa. Estava prenent medicació per a alleujar tots aquests símptomes.

A més tenia molta tensió al cap. Em passava el dia sencer maquinant per a poder sortir d’aquest estat i em costava moltíssim dormir. Això em produïa esgotament, tenia tot el cos engarrotat.

El meu pare és pacient d’un altre quiropràctic, i sempre portava articles de quiropràctica i jo els llegia. Al veure que la quiropràctica està relacionada amb el sistema nerviós em vaig decidir a visitar-vos.

“Des de el primer ajustament he notat un canvi molt positiu. Vaig començar amb el tractament el Novembre de 2011, vaig notar una evolució constant i ara estic molt bé. Dormo molt millor, estic molt més enèrgica, amb ganes de viure i amb ganes de fer moltes coses!”.

He tornat a estudiar perquè puc concentrar-me un altre cop i ja no necessito anar al psicòleg. És més, vaig reduint la medicació que m’estava prenent.

Estic molt contenta. Recomano la quiropràctica a nivell de salut a tothom. Tota la meva família rep ajustaments. La quiropràctica equilibra i no fa mal. Més val prevenir que curar!

Ingrid Fuste Royo
Barcelona, 23 de Abril de 2012.